ELŐADÁSOK: HOGYAN TOVÁBB? MIT TANÍT NEKÜNK ATILLA ÖRÖKSÉGE?

HUN HIT – OTT SZERETET

HUN SZERETET – OTT BÉKE

HUN BÉKE – OTT ÁLDÁS

HUN ÁLDÁS – OTT HAZA

HUN ISTEN OSTORA – ATILLA!

Az eseményen neves előadók, történészek osztják meg tudásukat és élményeiket a hun birodalom és Atilla páratlan hadvezéri sikereiről.

Atilla az egyik leghíresebb hun király, aki hatalmas birodalmat épített ki a 5. században. Vezetése alatt a hun birodalom az ókor legnagyobb birodalmává vált, és Atilla neve azóta is legendaként él a köztudatban és a történelemkönyvekben. Az eseményen az előadók bemutatják Atilla uralkodásának fontosságát történelmünk és a kultúránk szempontjából, és bemutatják azt az örökséget, amit a hun kultúra és a hun birodalom hagyott maga után Ázsia-és világ szerte.

Az előadásokon keresztül lehetőséget kapunk arra, hogy mélyebben megismerjük Atilla uralkodásának politikai, gazdasági és kulturális jelentőségét, valamint azt, hogy milyen hatással volt az ókori és a modern korokra. Az előadások mellett lehetőség nyílik kérdéseket feltenni, beszélgetni az előadókkal, és elmélyíteni tudásunkat ezen izgalmas történelmi és kulturális témákban.

Ha érdekelnek az ókori történelem és kultúra, és szeretnél többet megtudni Atilla hun királyunk örökségéről, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt!