EZER ASSZONY TÁNCA

Az „Ezer Asszony Tánca” programunk immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre idén Pünkösdkor, melyet a Női Összefogás Közösség indított 2022. június 4.-i Juniálison.

Az eseményről készült videó itt tekinthető meg:

Második alkalommal a Budai Várban, a Nagyboldogasszony Templomnál került sor egy hasonló rendezvényre, ahol vízszertartást is végeztünk. Gyönyörű, felhangoló esemény volt, akik részt vettek ezen, örök szép élményként emlékeznek rá.

Mindkét alkalommal megtapasztalhattuk azt a boldog, felemelő és csodálatos érzést, amikor sok-sok fehér ruhába öltözött nő együtt táncol azért, hogy a világba visszatérjen a Béke és a Harmónia. Ez a csoda folytatódik és fejlődik! Újra táncba hívjuk minden nőtársunkat, mert tudjuk, látjuk és tapasztaljuk, hogy a nők összhangjára mekkora szükség van felbolydult világunban.

Idén hangsúlyosabban vonjuk be a férfiakat is, hogy a női-férfi kölcsönösség és harmónia újrateremjen és ez az összhangzat zengjen az égig!

Ezért szeretettel várunk minden érdeklődő, és táncolni vágyó, lehetőleg fehér ruhába öltözött hölgyet, fiatalt, időset, valamint a koreográfiában résztvevő férfiakat is, hogy így ünnepelhessünk újra együtt az Atilla Napi rendezvényen.

Táncolj velünk, és éld át Te is a szeretet csodálatos teremtő energiáit!