Gyerekkora óta érez késztetést a „létrehozásra”. Már iskolás éveiben végig kísérték a különböző alkotó szakkörök. A természet és művészet inspirációjára Szombathelyen, a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szerzett biológia-rajz szakos tanári diplomát 1993-ban. Azóta folyamatosan tanít és tart művészeti órákat, rajz tanfolyamokat, gyermek rajz és kézműves táborokat. Számos elismerést kapott már alkotóként és tanárként is.
Folyamatosan képezi magát, mindig újabb és újabb izgalmas területeket talál az alkotásban.

A rajzolás, festés mellett 2003 óta farag is. Nem a hagyományos módon: láncfűrésszel és különböző gépekkel készít fából szobrokat. Több itthoni és nemzetközi faszobrász művésztelep munkájában is részt vett már, szerepelt bemutatókon, versenyeken is.
2017-ben Nyíregyházán HusqvarnaNemzetközi láncfűrészes fafaragó versenyen 2. helyezést ért el,2021-ben Gyenesdiáson Stihl Nemzetközi láncfűrészes fafaragó versenyen Közönségdíjat kapott – A forrás tündérével. Szokatlan műfaj ez, különösen, ha egy nő műveli, bár nincs egyedül ezen a területen. Többször megkeresték újságok (Meglepetés, Blik, Bors), rádió (Kossuth), televízió műsorok (RTL Klub, Duna TV).
 

Teljesen egyéni és újszerű a látás és kifejezés módja, mégis érezzük a szkíta, hun, avar, a honfoglaláskori díszítőművészet és a magyar népművészet motívum kincseit, jelképeit újraéledni alkotásaiban.

Életét megszépítette a létrehozás öröme. A boldog szakaszokat még boldogabbá tette, a nehézségeket segítették átvészelni.
Nagyon sokat kapott közvetve, vagy közvetlenül általa: hobbit, munkát, kilépni tudást  a mindennapok taposómalmából, belépést egy békés, boldog saját világba, lehetőségeket, hasonlóan gondolkodó embereket, alkotótársakat, barátokat, és óriási felszabadultságot (amikor már elhitte, hogy járhatja a saját útját is). Fantasztikus érzést él át, ahogy kibontakozik a ceruzája, ecsete, kalapácsa, vésője, fűrésze alatt valami új. Valami, ami belőle született, ami az övé, és valamilyen módon kifejezi őt. Alkotásaival rendszeresen szerepel különböző egyéni és csoportos kiállításokon alkotóként, és tanárként is.  A grafit, a festék, a fa minden korban modernnek számít, és olyan változó és időtlen, mint a természet, aminek a formáit beléjük látja.

Bízik benne, hogy olyasmit csinál, ami másokat is gyönyörködtet, és munkája is hozzájárul ahhoz, hogy kicsit szebb legyen a világ…