A népszerű bőrös iparművész, előadó, író, színházi rendező, cirkusz- és színházigazgató az utóbbi években számtalan kisebb-nagyobb, sőt gigantikus vásári komédiát rendezett és adott elő, csodálatra méltóan sokoldalú.

Ha valaki, ő tényleg ez igazán jó arc!
1983-tól datálható bőrös és nemezes iparművészeti tevékenysége, amelyet a mai napig is űz, gyönyörűséges munkákkal megajándékozva a magyarságot. Ezzel párhuzamosan az előadó-művészetbe is berobbant, s immár hosszú évtizedek óta szórakoztatja és neveli: nevelve szórakoztatja és szórakoztatva neveli a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.

A képmutogatós vásári komédia honi ősatyja 1984-ben alapította meg a Lopótök Színtársulatot, amely a 90-es évek közepére karakteres, új színt hozott a magyar vásári komédiás világba. Sok fiatal tehetséget fedezett és karolt fel, akik ma a műfaj meghatározó figurái. 1993 és 1999 között ő rendezte a MEDIAWAVE Fesztivál nagy tömegeket megmozgató utcai rendezvényeit, fesztiválzáró produkcióit. A magyar cirkuszi világ megújítására is tett több, maradandó kísérletet, például a 2006-os MEDIAWAVE Fesztiválon, Győr város főterén felállított cirkuszi sátorban, nemzetközi artista, komédiás és muzsikus résztvevőkkel. 2010-től a MHVSZ (Magyar Hagyományőr Világszövetség) tiszteletbeli elnökségi tagja. Olyan produkciókat álmodott vagy alkotott meg, rendezett, illetve játszott el az utóbbi hosszú évek során, mint például a Toldi, a János vitéz, A helység kalapácsa, a Háry János vagy Az eltáncolt cipellők.