Ezoterikus selyemfestő. Munkáit, képeit, meditatív állapotban, intuíciója révén, a felső világ vezetésével készíti. Üzenetet hordoznak. Nincs két egyforma alkotása, mindegyik egyedi és megismételhetetlen, sőt személyre szóló.

Minden kép készül valakinek, és éppen azt az információt hordozza, amire az illetőnek szüksége van az egészsége, a lelki fejlődése, a Test-Lélek-Szellem hármasságának harmonikus működése szempontjából.

Képei, a tapasztalatok szerint, biztosítják az életenergia áramlását, jótékony hatását. Segítik a lelket, hogy egy magasabb rezgésszinten megérezze az új lehetőségeket, és tenni is képes legyen önmagáért. Csakra festményei hozzájárulnak az illető csakráinak összehangolt működéséhez, ezáltal az auráját kedvezően befolyásolják.

A legtöbb festményén a színek, szabadon, minden határozottan felismerhető formai kötöttség nélkül áramlanak, gomolyognak. Vannak olyanok is melyen a képek természethűek. Ilyenek pl. a virág ábrázolásai. Gyakoriak a különböző jelképeket megjelenítő alkotások. (Nap, koszorú, pillangó, életfa, tűznyelv, angyal, füles kereszt, stb.) 

Már korábban is, de a 2008-as évektől egyre gyakrabban találkozhatunk számunkra nagyon ismerős motívumokkal. Ezek ősi kultúránk, a szkíta, hun, honfoglalás kori és a magyar népművészet gazdag jelképkészlete által ihletettek. Szívet melengető érzés felfedezni a selymeken az újrafogalmazott, stilizált tulipán, virág, szív, inda, madár, turul ábrázolásokat.