Gyógyszerész, patikus, természetgyógyász.
A Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerzett diplomát, 1987-ben a gyógyszeriparban kezdett dolgozni, ahol végigjárta a gyógyszerek előállításának minden lépését, a hatóanyag kémiai szintézisétől kezdve az utolsó gyártósorig.
Gyermekei betegségeit végigélve jutott arra a következtetésre, hogy kell legyen más megoldás is, mint a gyógyszeres terápia, valami természetesebb…

Így ismerkedett meg a homeopátiával, a homeopátiás szereket egyre gyakrabban alkalmazva, azok hatásosságának megtapasztalása során megváltozott életszemlélete: egy új világ nyílt meg előtte az egészség –betegség megközelítése a test-lélek- szellem egységének felismerésével, vagyis a tünetek helyett az egész embert kell egységben látni, az érzéseivel, körülményeivel, kapcsolataival együtt.

Ezután elkezdte továbbképezni magát, többféle holisztikus gyógymódot tanult, mint reiki, radiesztézia, akupresszúra, reflexológia, virágterápia. Később megismerkedett a biologikával, ennek a tudománynak segítségével egészen más értelmet kaptak és kiszámíthatóvá váltak a régen betegségnek nevezett folyamatok és megértette, hogy minden elváltozás kiindulópontja az érzelmek szintjén, a belső megélésekben keresendő. A mai napig is folytatja ennek a tudásnak a bővítését.

2012-től 2021-ig  Recall Healing ismeretek
2016. Al Ferasa az  arcolvasás ősi tudománya
2017- 2020. Antropozófus gyógyászat
2020. SZMO Létbölcseleti ülések
2021. Szabadság Alkotmánya Társadalmi Szerződés
2022. SZMO Egészségügyi rendszer új alapjainak kidolgozása