Növényvédelmi szakmérnök, a Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Érdekképviseletének Egyesülete elnöke, a Földművelésügyi Minisztérium Mezőgazdasági Főosztályának növényvédelmi referense. Tanít a Kertészeti Főiskolán, Brüsszelben környezetvédelmi tárgyalásokat folytat.
Az ő esetében nagyon igaz az a mondás, hogy az alma nem esett messze a fájától. Sőt az almák nem estek távol. Ugyanis mind a szülei, mind húga szakmabeli. Szülei mindketten agrár, és növényvédelmi szakmérnökök. Édesanyja 2014-ben elnyerte az „Év agrárembere” címet, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Országos Szervezetének alelnöke. Zsuzsa húga a Kertészeti főiskolán végzett, és részt vesz az édesapja által alapított családi vállalkozásban a Kujáni Tanyán és a Kujáni szaktanácsadó Kft-ben.
Katalin az Agrártudományi Egyetemen Mosonmagyaróváron végzett, és Gödöllőn doktorált. Fő szakterülete a nemzetközi kapcsolatok mellett a REL, azaz a Rövid Élelmiszer Lánc, amelyben kevés számú gazdasági szereplő vesz részt.