Író, a magyar nyelv és a rovásírás titkainak kutatója.
Érdekes és tanulságos életutat járt be eddig, ahogy egy VNTV riportban vall életéről. Közel 30 éves koráig saját szavait idézve „mélyalvásban” élt a modern világ tipikus termékeként. Semmiben sem hitt, egyedül csak a haszon érdekelte.

Bár anyagi helyzete jó volt, de szellemi és fizikai roncsnak érezte magát és több gyógyíthatatlannak hitt betegségben szenvedett. Egy napon aztán tarthatatlannak érezte így az életét, s rájött, hogy változtatni kell. Egy Tibeti könyv hozta a pálfordulást az életében. Ettől kezdve rátalált a saját életfeladatára, és fokozatosan egyre jobb csatornájává vált a Világszellemnek, ahogy ő nevezi a Végtelen Tudatosságot, Istent. Betegségeiből is kigyógyult.

Tanulmányozni kezdte a különböző vallásokat, szent könyveket. Érdekes módon a Védák, és a különleges mesterséges nyelv, a szanszkrit vezette el a saját anyanyelvünkhöz és a rovásíráshoz. Rájött, hogy micsoda mágikus és gyakorlatias tudás rejtőzik a magyar nyelvben és az ősi rovásírásban. Felfedezéseit könyveiben és előadásaiban osztja meg az érdeklődőkkel.

Könyvei, melyek magánkiadásban jelentek meg 2012-2018 között évente:

  • A magyar nyelv, mint útikönyv az élet nevű túrához 1-2.,
  • A rovás jelrendszer, mint útikönyv az élet nevű túrához,
  • Ősmagyar jelképek.
  • A rovás jelrendszer lelke.
  • Igazság az emberről