Holisztikus dietetikus. 25 éve foglalkozik táplálkozással, életmóddal, tanácsadással. Minden 12 éves korában kezdődött, amikor megismerte a jógát és a böjtölés hagyományrendszerét.
Első nagyobb Böjtjét 15 évesen végezte, a Böjt innen kezdve lett élete szerves része. Hogy tudását elmélyítse, elvégezte a Semmelweis Egyetem Dietetikus szakirányú képzését. Ezután sok éven át vezetett Böjt táborokat.

Gyermekei születése után előadásokat tartott életmód fesztiválokon, tanfolyamokon és nőiséggel kapcsolatos iskolákban. Ahogy a Fiúk nőttek, újra indította praxisát. Munkájának alapját képezi a 4 alappillér – táplálkozás, folyadék fogyasztás, mozgás, önmagunkra szentelt idő – melynek vonalán sok sikerrel dolgozik évek óta.

Publikál, sok újságnál dolgozik szakértőként, előadásokat és tanfolyamokat tart melyeket folyamatosan megoszt az Instagram oldalán.

Célcsoportjai: emésztési problémák, nőgyógyászati problémák, gyermekkori táplálkozási problémák, teljes életmód változtatás.

Különleges területet képvisel praxisában a vérből végzett ételintolerancia teszt, amellyel 4 éve kezdett el foglalkozni. Gyönyörűen fel lehet építeni az egyénre szabott étrendet illetve egy teljes életmódváltást a teszt eredményére. Azt tapasztalata, napjainkban mindenkinek van valamilyen étel intoleranciája. Ezt egy egyeztetett és kísért étrenddel, szépen lehet regenerálni.
Nap, mint nap erőt ad számára a páciensei sikere – egy baba megfoganása, egy mióma felszívódása vagy akár egy helyreállt inzulin eredmény.