„Égre festett történelem” című előadása

Asztrológus, könyvkiadó és kommunikációs tanácsadó, aki a nőiség spirituális küldetéséről és a magyar kultúra értékeiről ír könyveket. Ő írta az ARS REGINA könyvsorozat első kötetét, a Teremtő nőiség című művet, amely a női lét misztikumáról szól1. Emellett megjelent A magyar kultúra titkai, A magyar kultúra titkai 2. és A magyar kultúra titkai 3. című könyvei is, amelyek a magyar nép ősi tudását és örökségét mutatják be. Wieber Orsolya nemcsak íróként, hanem előadóként is tevékenykedik, több helyen tartott beszélgetéseket és workshopokat a nőiség és a spiritualitás témájában.

Nem a történelem ismétli önmagát, hanem a bolygók járnak bizonyos időközönként ugyanúgy az égen. Így volt ez ötszáz évvel ezelőtt, amikor sűrű felhők gyülekeztek az emberiség egén, melyek világnézeti, vallási, geopolitikai értelemben fenekestül forgatták fel az egész világot, Magyarországot pedig Mohácsig vezették. E sűrű felhők 500 év után, ismét fölöttünk járnak… Nincs mese, kozmikus értelemben vett történelmet írunk, ahol nincs helye a mellébeszélésnek!
Fontos üzeneteket kapunk Wieber Orsolyától a Csízió blogstar „Planétás szerzőjétől”- A világ spirituális szeme most ránk magyarokra, s Magyarországra tekint!

„ma minden tudatosan gondolkodó, jóravaló magyar ember főszereplője a történeseknek, s megakasztója az alantas ösztön erők „lefegyverzésének”. …. minden egyes égig érő, magyar fohász, s minden egyes, nemzetet összetartó cselekedet – amely a magyarság szellemi-lelki és fizikai egységét, megingathatatlanságát építi – az a világi erőszak elszabadulását gátolja! Kincset ér….